O le maketi o meaafale e faasolosolo malie lava i le puao o le faamavaega

>I tua
dot_view_dt12-11-21 1:52:30

"Le lelei", "taumalulu", "maualalo" ma isi mea faigaluega fale alamanuia upu faapitoa e o mai faatasi ma le tele o valoaga o le aso i le 2012. Mai tausaga o faiga faʻavae faʻamalosia, le paʻu o le fale, sili atu le gafatia, tau ma isi tulaga e afaina ai le tagata alamanuia tele, O lo'o fa'asolosolo ona toe fa'aleleia le gaosiga o meaafale i le taimi nei ina ua fa'aletonu i le kuata muamua e tolu.

E tusa ai ma faʻamatalaga fuaina a Beijing YiKang era maketi suʻesuʻega co., LTD., O le aofaʻi o maketi faʻatau oloa fale fale e 865 piliona RMB i le kuata muamua e tolu o lenei tausaga, ma ua paʻu i le 5%.O le maketi atoa o loʻo i ai pea i le tulaga le lelei o le tuputupu aʻe.Ae na amata ona faateleina le maketi talu mai Iuni, ma le tele o le maketi mai le 83.8 piliona RMB ia Iuni i le 103.2 piliona RMB ia Setema.Ua fa'ailoa mai ai o le maketi o masini fale i le 2012 na feagai ma le taumalulu sili ona faigata.

E le gata i lea, o le maketi o meaafale na toe faʻafoʻi i tua, faʻafetai i le tuputupu aʻe o le maketi o mea faigaluega fale ma le maketi o meaafale uliuli.E tusa ai ma le aso faʻataʻitaʻiga a Yikang, e sili atu le lelei o le faʻatinoga o le maketi o mea faigaluega fale nai lo le maketi tele o masini fale.I le taimi nei i totonu o le maketi o meaafale laiti, o le maketi o mea faigaluega fale uliuli e sili atu le lelei nai lo le paʻepaʻe. Ia Setema, o oloa autu na faʻateleina le tele i totonu o le maketi o meaafale laiti, lea o le umukuka mu kesi, moli moli, faʻavevela vai, kuka eletise faʻateleina e sili atu i le 10%;O maketi televise lanu e fai se faʻatinoga lelei, faʻateleina e 14.4%;E le mana'omia le maketi pa'epa'e masini fale, lea na na'o le 0.8%.

Ua manatu He Jiqiong mai YiKang, o le afa muamua o le 2012 ua toetoe lava a sili ona leaga i totonu o le sefulu tausaga o fale gaosi oloa a Saina, ae o le a faasolosolo malie le alualu i luma i le lumanaʻi.