банер (5)
банер (4)
банер (1)
банер (2)
банер (3)
Црно стакло-керамичко
Црно стакло-керамичкоПрочитај повеќе
Транспарентно стакло-керамичко
Транспарентно стакло-керамичкоПрочитај повеќе
Бело стакло-керамика
Бело стакло-керамикаПрочитај повеќе
Стакло-керамички во облик
Стакло-керамички во обликПрочитај повеќе
Калено стакло
Калено стаклоПрочитај повеќе
Боросиликатно стакло
Боросиликатно стаклоПрочитај повеќе

ПРОИЗВОД

Наша предност
Висококвалитетното проѕирно керамичко стакло од кангер произведено има многу низок коефициент на термичка експанзија и многу одлична отпорност на термички удар, може да се обработи во различни форми и големини, стаклото е специјално развиено и погодно за прозорецот на производот за греење во затворени простории.
imgc

ЗА КАНГЕР

Како производител од големи размери кои се фокусираат на стаклена керамика, Kanger стакло-керамиката е посветена да им обезбеди на глобалните компании за домашни апарати водечка технологија, висококвалитетни стаклени керамички производи, целосно задоволувајќи ги потребите за групи за поддршка.Ние испорачуваме врвен материјал кој обезбедува врвен квалитет и извонредна услуга за клиентите.Секојдневно работиме напорно за да ги обезбедиме најдобрите решенија за готвење, камини и сите други релевантни апликации.Ние постојано иновираме и соработуваме со нашите клиенти за да ги направиме најхрабрите и најелегантните дизајни реалност.Со тесна соработка со нашите клиенти можеме да постигнеме успех и да создаваме ремек-дела.

 • ico_ab1

  20+ годинина искуство

 • ico_ab2

  1500+вработен

 • ico_ab3

  20+ хектарирастителна површина

 • ico_ab4

  38милион парчегодишно производство

 • ico_ab5

  50+земја извозник

 • ico_ab6

  398милион+ парчињаКумулативна продажба (податоци заклучно со 2021-декември)