banderolë (5)
banderolë (4)
banderolë (1)
banderolë (2)
banderolë (3)
Xham i Zi-Qeramike
Xham i Zi-QeramikeLexo më shumë
Xham-Qeramike transparente
Xham-Qeramike transparenteLexo më shumë
Xham i Bardhë-Qeramik
Xham i Bardhë-QeramikLexo më shumë
Xham-Qeramike ne forme
Xham-Qeramike ne formeLexo më shumë
Xhami i temperuar
Xhami i temperuarLexo më shumë
Xham borosilikat
Xham borosilikatLexo më shumë

PRODUKT

Avantazhi ynë
Xhami qeramik transparent i cilësisë së lartë i kanger i prodhuar ka një koeficient shumë të ulët të zgjerimit termik dhe rezistencë shumë të shkëlqyer ndaj goditjeve termike, mund të përpunohet në forma dhe madhësi të ndryshme, xhami i zhvilluar posaçërisht dhe i përshtatshëm për dritaren e produktit të ngrohjes së brendshme.
imgc

RRETH KANGER

Si një prodhues i përqendruar në shkallë të gjerë në qeramikë xhami, Kanger xhami-qeramika është e përkushtuar t'u ofrojë kompanive globale të pajisjeve shtëpiake teknologjinë kryesore, produkte qeramike xhami me cilësi të lartë, duke përmbushur plotësisht nevojat për grupet mbështetëse.Ne ofrojmë një material premium që siguron cilësi të lartë dhe shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit.Ne punojmë shumë çdo ditë për të ofruar zgjidhjet më të mira për gatimin, vatrat e zjarrit dhe të gjitha aplikacionet e tjera përkatëse.Ne vazhdimisht inovojmë dhe bashkëpunojmë me klientët tanë për t'i bërë realitet modelet më të guximshme dhe elegante.Duke punuar së bashku ngushtë me klientët tanë, ne mund të arrijmë sukses dhe të krijojmë kryevepra.

 • ico_ab1

  20+ vitetë përvojës

 • ico_ab2

  1500+punonjës

 • ico_ab3

  20+ hektarëzona bimore

 • ico_ab4

  38milion copëprodhimi vjetor

 • ico_ab5

  50+vendi eksportues

 • ico_ab6

  398milion+ copëShitjet kumulative (të dhënat që nga viti 2021-dhjetor)